Помоћ граду Краљеву  су уручили  Милован Милошевић председник Извршног одбора ДССа и представници ове странке из Краљева. Они су Краљеву уплатили као прву помоћ 1.200.000 динара које су обезбедили посланици и странка а данас су у Краљево стигли и 11 шлепера са грађевинским материјалом за санацију 30 кућа.
Представнике ДССа примили су председник Скупштине града Краљева Миломир Шљивић, његов  заменик Сретен Јовановић и заменик градоначелника града Краљева Вукман Ракочевић. Председник Шљивић се захвалио  на помоћи и рекао  да је сада најбитније да се пре првог снега обезбеди смештај за све  породице  којима су куће оштећене у земљотресу.
„ Демократска странка Србије је одлучила да се искључиво преко институције Кризног штаба укључи у акцију помоћи Краљеву. Наш предлог је да држава мора да помогне привреду и да се омогуће пореске олакшице за исте бар на годину дана . Такође се мора потенцијалним инвеститорима омогућити одређени спектар олакшица како би се упослио што већи број Краљевчана" рекао је председник Извршног одбора ДССа Милован Милошевић и обећао да ће се наставити помоћ за Краљево.
 

Print Friendly, PDF & Email