Градску управу града Краљева у четвртак, 6. августа, на иницијативу Удружења грађана за помоћ умерено ментално недовољно развијеној деци и омладини Краљева, посетили су млади који припадају овој категорији. На основу програма рада са децом и младима ометеним у развоју, а у оквиру пројекта Школа животних вештина – клуб Отворена врата, предвиђено је, у циљу интеграције ове категорије, упознавање и са институцијом Градске управе.

До сада, у оквиру радионица интеграције, које им омогућавају укључивање у друштвене и културне активности средине у којој живе, деца су обишла музеј, школе, паркове, градске кафиће, позориште, биоскоп, Духовни центар…

Приликом обиласка Градске управе, кориснике удружења примили су помоћник градоначелника за социјална питања Милун Јовановић и члан Градског већа Данијела Милетић-Миладиновић, а затим су обишли и салу у којој се одржавају заседања Скупштине, кабинет градоначелника и других представника локалне самоуправе, Клуб одборника (салу за венчања), као и друге просторије Градске управе. Домаћини су их најпре кроз разговор упознали са делатношћу Градске управе.

   

 

Print Friendly, PDF & Email