Министар за државну управу и локалну самоуправу и координатор Владе за помоћ Краљеву Милан Марковић обишао је данас са градоначелником града Краљева Љубишом Симовићем и челницима локалне самоуправе  радове на стотој кући у насељу Јарчујак у Краљеву.
Реч је о кући шесточлане породице Јевремовић која каже да је срећна што ће се ускоро уселити у нови дом, јер су, од када су остали без куће, смештени код рођака.
Министар Милан Марковић каже да је задовољан што је значајан део посла урађен до Нове године, упркос лошем времену и проблемима на терену. “Драго ми је што данас присуствујемо стављању под кров још једне куће и што ће ускоро и породица Јевремовић бити ситуирана. Честитам Нову годину овој породици, свим Краљевчанима који су остали без кућа или чији су домови оштећени, као и онима који су имали срећу да прођу без оштећења, са жељом да нам се ова несрећа која је погодила Краљево 3. новембра више никада не деси. Знам да многи у Нову годину улазе ван својих домова, али желим да кажем да Влада и градска управа радe пуном паром и да нико неће остати без крова над главом. Задовољан сам оним што је до сада урађено, али ово је само део, јер нас велики посао очекује у 2011. години“, рекао је министар Марковић.
Министар Милан Марковић састао се са певачем Атомског склоништа Бруном Лангером и осталим члановима бенда. Он се захвалио рок саставу што ће одржати бесплатан новогодишњи концерт за Краљевчане.
 
  

Print Friendly, PDF & Email