Градоначелник Краљева Љубиша Симовић данас је примио Ненада Крстића , кошаркашког репрезентативца и освајача сребрне медаље на недавно завршеном Европском првентсву у кошарци, које је одржано у Пољској. Градоначелник је истакао да му је задовољство да у своје и у име грађана Краљева најискреније честита Ненаду, на освојеној медаљи али и на пожртвовању које су он и његови другови показали бранећи боје наше земље. Пријему су присуствовали и Иван Јовановић народни посланик, Вукман Ракочевић помоћник градоначелника за омладину и спорт, Данијела Милетић – Миладиновић члан Градског већа, Жарко Кривокапић истакнути спортски радник из Краљева и млади кадети Слоге.

 
 
 

 

Пријем кајакашке делегације                                                                                          23.Септембар 2009

 

Данас је градначелник Краљева Љубиша Симовић примио чланове Кајакашког савеза Србије са којима су били и чланови делегације Европске комисије Бранко Ловрић, секретар Европске Федерације, за кајак и кану на мирним и дивљим водама и Милан Црковић делегат Европске и Светске федерације. Разлог посете ове комисије за пријем стазе и инфраструктуре је кандидатура Краљевачких кајакаша за одржавање јуниорског Европског првенства у спусту на дивљим водама, у августу 2010 године у Ушћу.

 
 

Print Friendly, PDF & Email