Примопредаја дужности градоначелника града Краљева и службених аката данас је и званично обављена. Досадашњи градоначелник Краљева Драган Јовановић је новоизабраном градоначелнику Томиславу Илићу предао кључ града, ленту и печате. Јовановић је Илића упознао са стањем буџета града Краљева и тренутном ситуацијом у Градској управи града Краљева што се запослених тиче. Након тога потписали су и Зaписник о примопредаји дужности и службених аката.
        „Свом наследнику, на овом тешком и одговорном послу, желим пуно успеха и среће у будућем раду“, поручио је Драган Јовановић, и додао да очекује континуитет у раду. 
           Томислав Илић, градоначелник града Краљева, захвалио је свом претходнику за све што је урадио за град и за грађане града Краљева, поготову у време недавних поплава, када је показао несебично залагање.

        „Надам се да ћемо ми који смо дошли после господина Јовановића наставити све започето за време његовог мандата. Дисконтинуитета неће бити, биће наставка радова. Неки ће бити завршени ове године, а има индиција да ће неки нови радови почети – и током ове и почетком следеће године“, рекао је градоначелник Краљева Томислав Илић.
Он је овом приликом изјавио и да се састао са представницима Фондације „Драгица Николић“ и најавио да ће почетком наредног месеца почети санирање кућа у поплављеном подручју.
 
 

Print Friendly, PDF & Email