Ивана и „Негатив", „Севдах Бaby", „С.А.Р.С" и још 14 бендова различитих урбаних музичких праваца чиниће музички део трећег "Street art" фестивала, који Културни центар "Рибница" организује у Краљеву од 23. до 25. августа. "Street art" је фестивал алтернативних уметности и спортова, па ће тако дневни програм чинити такмичења у стритбаскету и скејту, радионице графита, стенсила, паркура, жонглерства, брејкденса и ревија тјунираних возила.

Сви програми ће се одвијати на спортским теренима и позорницама на обали реке Ибар. Цена тродневне улазнице је 500 динара и, осим у Краљеву, моћи ће да се купи у Чачку, Врњачкој Бањи и Крагујевцу, а резервације на 036 37 57 57. Културни центар „Рибница" овај фестивал организује у сарадњи са двадесетак омладинских организација и клубова из Краљева.

Фестивал почиње у петак 23. августа доделом награда „Златни Б.У.С" са конкурса за најбољу фотографију, кратки филм и стрип и карикатуру, а тема овогодишњег "Street artа" је „РЕАГУЈ!". У концертном делу од 21h наступају Млађи референт&Рема луда кућа, ВИП&Струка, Blaya Dub Playa&Gazda Paja, Rahmanee i Kida Keva Crew.

У суботу 24. августа током дана ће бити организоване уметничке и спортске радионице и такмичења, а увече од 21х свирају Крсташи, SickSoul, затим у 22,30х Севдах Бaby и од поноћи С.А.Р.С.

У недељу је дневни програм конципиран као и претходног дана уз доделу награда, а звезде вечери биће Ивана и Негатив, који наступају од 22.30. Пре њих ће се публици представити састав из Бугарске WOPS , затим Eeva&Funk'D Live Act, а после поноћи фестивал затварају POV i Metalcorp. Детаљна сатница фестивала на www.streetartfestival.rs

Покровитељи су Град Краљево и Министарство финансија и привреде – Сектор за туризам, а фестивал су помогли „Kарлсберг", „Максима Лучани", „Вода Врњци" „Спорт Вижн", „Адверта", „СинТрејд" и „Техноград".

                                 

 

Print Friendly, PDF & Email