Данас су у организацији Дирекције за планирање и изградњу Краљево радове на новој спортској хали у Рибници и мосту на Ибру обишли градоначелник Краљева Драган Јовановић са сарадницима, народни посланици, одборници Скупштине града са председником Скупштине Сретеном Јовановићем и чланови Градског већа града Краљева.
Директор Дирекције за планирање и изградњу Краљево Ненад Нерић упознао је присутне са досадашњим током радова али и са даљим фазама рада, роковима и крајњим датумима завшетка радова на ова два објекта.
У другој и трећој фази изградње хале спортова, које следе, предвиђени су инфраструктурно уређење и набавка опреме. Новац је за ове две фазе обезбеђен и технички пријем и примопредаја хале очекују се за први септембар ове године.
Мост на Ибру завршен је 75% и у следећим фазама приступа се изградњи приступних саобраћајница. По плановима мост ће биће пуштен у рад првог августа.
 
 
 
 

                               

Четрдесет четврта (ванредна) седница Градског већа                                   30.јануар 2014.

 

На данашњој Четрдесет четвртој (ванредној) седнице Градског већа града Краљева, пред члановима Већа нашли су се осам предлога за измене и допуне дневног реда сутрашње Скупштине града. Чланови већа су усвојили три предлога а одбацили пет.
 
 
 


                          

Print Friendly, PDF & Email