Данас су почели радови на реконструкцији улице Душана Поповића у Рибници која представља део магистралне саобраћајнице која повезује Краљево са Врњачком Бањом, Крушевцом и Нишом, а пројектом је предвиђена  реконструкција дела пута од у дужини од 762 метра и ширини 22,5 метара са кишном канализацијом и електро радовима.
        Почетку радова присуствовали су Државни секретар Министарства  економије и регионалног развоја Милан Ђокић ,Градоначелник Краљева Љубиша Симовић  са представницима локалне самоуправе и Јован Нешовић народни посланик.
        Пројекат који данас започиње има две фазе,трајаће 100 дана, чија вредност износи више од 124 милиона динара од којих је око 77 милиона динара обезбеђено из Национално инвестиционог плана, док је Град Краљево обезбедило остатак од 47 милиона динара.
        Градоначелник Краљева Љубиша Симовић је казао да је захваљујући сарадњи Владе Републике Србије и Града Краљева започет пројекат реконструкције саобраћајнице у улици Душана Поповића, као и да ће покрај ње кроз неколико дана започети градња хале спортова.
    ,,Изградња хале спортова че започети на  локацији од 5,4 хектара на простору који ће бити отворен за нове развојне линије и инвестиције, казао је Симовић.
 
 

Print Friendly, PDF & Email