Као што је и најавио при првом сусрету крајем прошлог месеца, градоначелник града Краљева Томислав Илић, на одвојеним састанцима, састао се данас са директорима јавних установа и предузећа чији је оснивач град Краљево. У разговорима о пословању предузећа односно установа, пропратним проблемима и потребама, учествовали су и заменик градоначелника, председник Скупштине града, начелник и заменик начелника Грдаске управе, помоћници градоначелника, чланови Градског већа града Краљева, шеф Кабинета градоначелника.

 Градоначелник Томислав Илић сматра да је проблеме које су изнели директори могуће превазићи. Према његовим речима, до наредног састанка, идућег месеца, већина тих проблема сигурно ће бити решена.

Пракса, коју је дошавши на место градоначелника увео, уродила је плодом, каже градоначелник града Краљева Томислав Илић. У директном разговору са директором сваке установе односно предузећа лакше се сагледа сваки проблем, а решавање проблема, као и реализација планова предузећа и установа, свакако ће  лакше тећи уз помоћ оснивача – града Краљева.
Print Friendly, PDF & Email