Градоначелник Краљева др Предраг Терзић, са сарадницима, примио је представнике Удружења ратних војних инвалида града Краљева.

 Опширније>>>>

           

 

Градоначелник гост ротаријанаца у Гледићу                        16.07.2016.

 

Градоначелник Краљева др Предраг Терзић је присуствовао свечаној примопредаји дужности председника Ротари клуба Краљево.
 
Опширније>>>>

         

 

Дани боровнице                                                                          16.07.2016.

 

 

Градоначелник града Краљева др Предраг Терзић, у селу Бресник, отворио је планинарску акцију „Дани боровнице“, коју организују ПСК „Железничар“, Планинарски савез Србије и Месна заједница Бресник, уз подршку града Краљева.

Више од сто планинара и љубитеља природе, у раним јутарњим часовима, из села Бресник, кренули су пут Чемерна, ка врху Гусарица, на 1.539 мнв, стазом дужине 18 километара обележеном и означеном сигнализацијом. 

            Ова туристичка, спортска и еколошка манифестација је осмишљена у циљу промоције туристичких и других потенцијала села Бресник и читаве планине Чемерно и с намером да се, кроз низ забавно-рекреативних и спортских активности, покуша ревитализација овог краја.

Градоначелник је учесницима пожелео успешну акцију, безбедан повратак са планине и пуно уживања у лепотама природе Чемерна, нагласивши значај бављења спортом, посебно рекреативним. Уједно се, у разговору са мештанима Бресника, упознао и са проблемима са којима се суочавају, али и са могућностима које има овај крај.

         

 

Print Friendly, PDF & Email