На данашњој Шездесет првој (ванредноју) седници Градског већа града Краљева пред већницима су се нашле две тачке дневног реда и то:

1.    Разматрање Предлога решења о распоређивању средстава у износу од 1.300.000,00 динара Пливачком ватерполо клубу „Краљево“ на име подмирења трошкова реализације спортско-забавне манифестације „City games“, и доношење Решења

2.    Разматрање Предлога решења о коришћењу средстава текуће буџетске резерве у износу од 13.500.000,00 динара на име обезбеђења средстава за услугу превоза путника за месец април и мај 2016. године у складу са уговором закљученим са Предузећем „Вуловић транспорт“ ДОО из Крагујевца, и доношење Решења

      

 

 

 Одбојка на песку                                                           24-26.06.2016.

 

Град Краљево је од 24. до 26. јуна 2016. године био домаћин деветог Националног првенства у одбојци на песку. Уз суорганизацију града Краљева, а у организацији компаније Vip mobile и Одбојкашког савеза Србије, и уз подршку компаније Huawei, на пешчаним теренима поред реке Ибра, у нашем граду је почела нова сезона Vip Beach Volley lige 2016 у оквиру деветог „Vip Beach Mastersa – Првенства Србије у одбојци на песку“.

Први турнир је завршен тријумфима Нине Шкарић и Александре Алексић у женској, и Марка Галешева и Ђорђа Клашнића у мушкој конкуренцији.

Традиционално, на турниру је организована и школа одбојке за девојчице и дечаке узраста до 14 година, коју води Вања Грбић, а којој је присуствовало око 200 краљевачких малишана.

Наредни турнир Лиге биће одржан од 1. до 3. јула у Чајетини, а затим и у Великом Градишту, Бачу, Зрењанину, Сомбору, Шапцу, Новом Саду. Финални турнир ће бити на Ади Циганлији у Београду крајем августа.

 

 

     

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email