Седница Скупштине града Краљева данас је почела верификацијом мандата новоизабраним одборницима Скупштине града Краљева и полагањем одборничке заклетве.

Акте донете на седници Скупштине града Краљева можете погледати овде.

              

Акција за помоћ Данилу                                                              15.07.2016.

 

 

Град Краљево и градоначелник др Предраг Терзић подржали су  хуманитарну акцију за помоћ суграђанину Данилу Јованову.

            Како би се прикупила средства за куповину хидрауличне степенишне платформе и помогло некада великом таленту наше кошарке, кога је тешка саобраћајна несрећа приковала за инвалидска колица, у кафићу „М“ у Карађорђевој улици, организована је аукцијска продаја дресова славних спортиста – одбојкаша, кошаркаша, фудбалера

Акцију је, у име града, подржао градоначелник др Предраг Терзић, који је са члановима Градског већа Иваном Бунарџићем и Владимиром Лазаревићем, координатором Канцеларије за младе Николом Радевићем и в.д. директора Дирекције за планирање и изградњу „Краљево“ Александром Несторовићем присуствовао аукцији.

            Овом догађају је претходила аукцијска продаја тридесет медаља које је освојио млади одбојкашки тренер Краљевчанин Милан Симојловић, сада први тренер пољске екипе Еспадон из Шћећина, који је и покренуо ово хуманитарно дешавање. На његов позив су се одазвали многи бивши и садашњи спортисти, међу којима и Ненад Крстић, Вељко Петковић, Никола Ковачевић, Бобан Дмитровић и Александар Тришовић, који су се придружили прикупљању средстава за помоћ Данилу. Они су поклонили и своје дресове који су након два дана изложени на аукцијској продаји.

            Овој акције је, у име града Краљева, присуствовала заменица градоначелника Марица Мијајловић.

       

 

Print Friendly, PDF & Email