На тридесет четвртој, ванредној, седници Градског већа града Краљева, већници су разматрали пет тачака дневног реда и донели четири мишљења и један Закључак.

Чланови Градског већа донели су мишљења којим се Скупштини града Краљева предлаже да усвоји предлоге Одборничке групе „Александар Вучић – За нашу децу“ да се у предложени дневни ред осме седнице Скупштине града Краљева, заказане за понедељак, 21. јун 2021. године, уврсте тачке: Предлог решења о давању сагласности на Одлуку о изменама и допунама Статута Културног центра „Рибница“ Краљево“, Предлог решења о давању сагласности на Статут Историјског архива у Краљеву, као и Предлог допуне Програма отуђења грађевинског земљишта у јавној својини града Краљева.

Такође, донето је Мишљење којим се прихвата Амандман Одборничке групе „Александар Вучић – За нашу децу“ поднет на Предлог измена и допуна Програма уређивања грађевинског земљишта за 2021. годину.

Већници су се позитивно изјаснили на Закључак о прихватању иницијативе Јавног предузећа за уређивање грађевинског земљишта „Краљево“ и измени Закључка Градског већа града Краљева број 06-122/2021-I од 12.05.2021. године, која се односи на реконструкцију коловозне конструкције улица и некатегорисаних путева уз 15 одсто учешћа грађана

Print Friendly, PDF & Email