Градоначелник града Краљева Љубиша Симовић, са помоћником задуженим за социјална питања Милуном Јовановићем и другим сарадницима, као и представници ХЕЛП-а и Општинске стамбене агенције Краљево,  обишао је на Берановцу, почетак радова на завршетку 12 станова за социјалне категорије и избегла и расељена лица.
  „Значај овог пројекта је велики, јер се овде ради о довршетку у целини 60 станова. Са ових дванест станова у чији смо завршетак сада ушли, завршиће се пројекат који су финансирали, са 52.000 Еура Хелп, Министарство рада и социјалне политике са 30.00 Еура и 15.ооо Еура од стране локалне самоуправе града Краљева која је сносила и трошкове изградње инфраструктуре. Надам се да ће се сарадња са Хелпом и даље наставити на обострано задовољство“ рекао је градоначелник Краљева Љубиша Симовић.

 
 

 

Завршетак радова у Шумарицама                                                                  26.Новембар 2009

Данас је у Шумарицама завршено асфалтирање два пута у засеоцима Масићи и Пејковићи у дужини од око 400 метара. Овај, за мештане Шумарица, веома важан пројекат изградили су сами мештани са својим учешћем од 25 посто вредности а остало је финансирала локална самоуправа града Краљева. Завршетку радова присуствовали су градоначелник Краљева Љубиша Симовић са сарадницима, заменик председника Скупштине града Краљева Сретен Јовановић и мештани Шумарица.

 
 
 

Print Friendly, PDF & Email