Град Краљево позива породице са троје и више деце, са територије града Краљева, које су поднеле захтев за издавање ПОНОСНЕ КАРТИЦЕ 2019 „Цена минус за 3+“ закључно са 14. фебруаром 2019. године, да преузму картице – у понедељак, 25. фебруара 2019. године, у Дому Војске Србије (Трг Светог Саве бб), са почетком у 16.00 часова.  Приликом преузимања картице потребно је понети личну карту или други идентификациони документ.

**********************************************************************************************************
Породице које су захтев поднеле након 14. фебруара, картице ће моћи да преузму на шалтеру Одељења за друштвене делатности у Градској управи града Краљева (Трг Јована Сарића број 1, први улаз, приземље), радним данима од 07.00 до 15.00 часова, почев од 5. марта.
Породице које још увек нису поднеле захтев за издавање картице, као и оне које у међувремену добију треће и свако наредно дете, захтев могу да поднесу:

♦ до краја фебруара – на шалтеру Канцеларије за брзе одговоре у Градској управи града Краљева (Трг Јована Сарића број 1 – између првог и средњег улаза у Градску управу), радним данима од 07.00 до 15.00 часова
♦ од 1. марта на шалтеру Одељења за друштвене делатности у Градској управи града Краљева (Трг Јована Сарића број 1, први улаз, приземље), радним данима од 07.00 до 15.00 часова.

 

Print Friendly, PDF & Email