О очекивањима од предстојећег турнира, спремности екипа, жељама, надањима и реалном односу снага, на конференцији за новинаре у Краљеву данас су говорили капитени и тренери мушких одбојкашких репрезентација Србије, Бразила, Италије и Немачке – учесница „Лиге нација 2018“, која у граду Краљеву почиње у петак, 25. маја, и завршава се у недељу, 27. маја.

 

 

 

 

23.05.2018.

Фестивал SEE FOLK од петка у Краљеву

 

Фестивал SEE FOLK – Централна Србија 2018, Други фолклорни фестивал Југоисточне Европе, који ће бити одржан од 25. до 28. маја 2018. године – најављен је на конференцији за новинаре. ˃˃˃˃ опширније


           

 

 

 

23.05.2018.

Звездини Краљевчани на пријему у Краљеву

 

Двојицу, од тројице Краљевчана који су, носећи дрес фудбалског клуба Црвена звезда, освојили титулу шампиона Србије, примио је градоначелник града из кога су потекли – др Предраг Терзић, са председником Скупштине Ненадом Марковићем и помоћником за омладину и спорт Николом Радевићем. Поред Душана Анђелковића, који је био спречан да присуствује пријему, Марко Гобељић и Урош Рачић, из Краљева, дали су велики допринос освајању титуле државног фудбалског првака нашем најтрофејнијем клубу, што је и њима и граду Краљеву велика част.
˃˃˃˃ опширније

          

 

23.05.2018.

Партнерством против трговине људима

 

У организацији Локалног тима за борбу против трговине људима Краљево, уз подршку Удружења „Атина“ и Фондације „Sigrid Rausing, у нашем граду је одржана трибина „Партнерством против трговине људима”, са посебним освртом на здравствену заштиту особа које су претрпеле насиље, а са циљем да здравствени систем у већој мери препознаје жртве трговине људима.
˃˃˃˃ опширније

      

 

 

 

22.05.2018.

„Соба какву желим“

 

У Градској управи града Краљева уручене су пригодне награде ученицима, победницима ликовног конкурса, ауторима најбољих радова на тему „Соба какву желим“. Техничка подршка пројекта „Урбана регенерација стамбеног насеља у Доситејевој улици у Краљеву“ организовала је ликовни конкурс на тему „Соба какву желим“ за ученике основне школе од првог до осмог разреда који станују у становима који ће бити замењени новоизграђеним кроз пројекат „Урбане регенерације стамбеног насеља у Доситејевој улици у Краљеву“.˃˃˃˃ опширније

 

        

 

 

22.05.2018.

Одбојкаши репрезентативци Србије у граду одбојке – пријем код градоначелника Краљева

 

У сусрет одбојкашкој „Лиги нација 2018“, коју у граду Краљеву, од 25. до 28. маја, играју сениори, а од 29. до 31. сениорке, домаћини града су приредили пријем за своје домаће госте.

Градоначелник Краљева и председник Локалног организационог одбора турнира „Лига нација 2018“ др Предраг Терзић, са својим помоћником задуженим за омладину и спорт и чланом Локалног одбора Николом Радевићем, примио је мушку сениорску репрезентацију Србије. Пријему су, поред наших најбољих одбојкаша, предвођених селектором Николом Грбићем, присуствовали и чланови Стручног штаба и председник и генерални секретар Одбојкашког савеза Србије Зоран Гајић и Иван Кнежевић. ˃˃˃˃ опширније

 

 

21.05.2018.

Карте за Лигу нација на билетарници Нове хале спортова

 

Билетарница Нове хале спортова дочекала је данас прве купце улазница за прво коло четврте групе првог викенда одбојкашке Лиге нација 2018, која се, од 25. до 28. маја, игра у Краљеву. Након онлајн куповине карата, Краљевчани, и сви заинтересовани за мечеве најбољих одбојкаша Србије, Италије, Турске и Бразила, карте сада могу купити и на шалтеру Хале у Улици Душана Поповића. 

У зависности од места у хали, цена дневне карте, која важи за две утакмице колико се игра у току дана, износе 500, 700 и 1.000 динара.  

 

 

19.05.2018.

Нови власник највећег дела „Магнохрома“

 

Финска компанија Афарак објавила је на свом интернет сајту потписивање споразума о купопродаји акција највеће и најзначаније целине краљевачког Магнохрома. За милион евра, ова компанија би требало да постане нови власник целине коју чине Фабрика ватросталних материјала (са 85 објеката у кругу), рудници Шумадија и Магнезит (са погонима експлоатације и сепарације руде ватросталних материјала), Управне зграде у Kраљеву, као и земљишта на подручју Kраљева, Чачка, Чајетине и Горњег Милановца. ˃˃˃˃ опширније

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email